vineri, 23 noiembrie 2007

Oana Jimbu - Pedigree


Nutritia cainelui sau pisicii, a preocupat foarte multi oameni, de foarte mult timp, iar una dintre explicatiile acestei vechi preocupari reiese si din faptul ca aceste animale au insotit omul pe drumul istoriei si evolutiei sale. Pentru om, cercetarea a insemnat intelegerea mecanismelor fiziologice sau patologice ale hranirii si digestiei la aceste animale, precum si studierea exprimarii diferitelor comportamente normale sau anormale si toate acestea din dorinta de a afla cat mai multe despre aceste fiinte.

Astazi in domeniul nutritiei animalelor de companie vorbim de o performanta stiintifica greu de egalat in alte domenii similare, iar o contributie extrem de importanta in acest domeniu au adus-o expertii de la Pedigree - Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie - autoritate mondiala in materie de ingrijire si nutritie a animalelor. Timp de 60 de ani, ei au petrecut 365 de zile pe an impreuna cu cainii, incercand sa inteleaga ce-i face sa fie asa deosebiti.

Bucura-te de cainele tau!

Rodul muncii impresionante a acestor oameni se vede in performanta nutritiva a produselor companiei Master Foods,oricine spune Pedigree® sau Whiskas® se gandeste la o hrana care ii asigura companionului patruped tot ceea ce are nevoie, o hrana completa, echilibrata nutritiv si recunoscuta in intreaga lume ca etalon de calitate.


Mmmmm...bune!!!
Calciul imi pastreaza dintii si oasele santoase.


Acizii grasi din mancarea mea imi ofera o haina moale si sanatoasa! Daca nu ma crezi, scarpina-ma pe burtica. Serios, scarpina-ma!!!







Caini sanatosi pentru mult mai mult timp!

Produse create special pt cainii mai batrani de 7 ani care au nevoie de un stil de viata mai linisit si o cantitate diferita de elemente nutritive.



Fiecare caine cu felul lui de Pedigree!







Auauauauauauauau...

Pedigree- cainele unei doamne

"Pentru ca nu e intotdeauna usor pentru cainii care au stapane femei. Sa stai intre picioarele unei batrane sau sa-i mirosi lenjeria nu e cel mai placut lucru".

Pedigree- cainele politist

"Pentru ca viata unui caine nu e intotdeauna usoara".

Observa schimbarile cu Pedigree!










IPedigree® ii va oferi mereu exact hrana care sa-l mentina sanatos si vesel.






Doar pentru simplul fapt ca si ei merita...






























...pentru ca Pedigree le ofera "tot"...





Ca si stapanii lor, cainii au nevoie de o dieta echilibrata, care contine cantitatea potrivita de proteine, grasimi, carbohidrati, treisprezece vitamine si douazeci de minerale diferite care sa le asigure o conditie excelenta.



Inovatia in domeniul nutritiei animalelor de companie pentru centrul WALTHAM a devenit in permanenta o provocare, o cursa si din aceasta competitie apar tot timpul produse noi.


For those who love dogs like us. This is the only new that matters today.







Healthy dogs for so much longer










Because, in the end: "It's a dog thing"

Niciun comentariu: