marți, 20 noiembrie 2007

Toyota - Hriscu Ana-Maria


Toyota - calitate, lux si siguranta

"De acum inainte, doresc ca toti angajatii companiei sa-si unifice eforturile pentru a produce vehicule de calitate superioara."
Kiichiro Toyoda
Fondator al Toyota Motor Corporation, Mai 1939

Toyota Motor Corporation (sau TMC) este o companie ultinationala care a luat fiinta in 1933, numarandu-se in prezent printre cei mai mari producatori de automobile din Asia.




Cu un aer robust si sportiv, automobilele Toyota sunt create pentru a tine pasul cu cerintele actuale ale pietii, inspirand in acelasi timp si eleganta






Privita pe ansamblu Toyota este este o masina care si-a gasit de mult locul pe o piata aglomerata. Grija pentru detalii demonstreaza ca japonezii sunt pregatiti sa faca volume de vanzari si in Europa. Detaliile nu se rezuma doar la designul placut al interiorului si al exteriorului, cat mai ales atentiei pentru a produce un vehicul performant, care sa se incadreze in anumite standarde de performante si consum. Nu in ultimul rand nu trebuie uitat nivelul ridicat al sigurantei, atat pasiva cat si activa.





Doua reviste din Marea Britanie, "Warranty Direct" si "What Car" au realizat un clasament al celor mai fiabile marci auto. Avand la dispozitie baza de date a "Warranty Direct", revista "What Car" a efectuat un studiu amanuntit si a propus o lista cu 26 de marci auto, clasate in functie de gradul de fiabilitate al fiecareia. In clasament se remarca marcile japoneze, cu patru prezente in Top 5, Toyota ocupand locul 5.

Clipuri video






Aparitia unei Toyota tulbura mintile.






Pentru a pune mana pe o Toyota, orice dimineata linistita a unui cuplu se transforma intr-o lupta.








Eleganta Toyotei imprumuta seductia, farmecul si pasiunea femeie.



Toyota aduce vietii tale un plus de confort si dinamism...fara ea viata nu ar avea culoare.

Echipa IT de la Toyota


Ca orice mare companie internationala nu putea lipsi promovarea online. Site-urile Toyota aduc zilnic cam in jur de 1,5 milioane de vizitatori. Acestia pot afla de pe site-uri informatii despre ultimele modele de Toyota, pot citi istoricul firmii, se pot documenta cu privire la calitatea tehnologiei si a materialelor utilizate in fabricarea automobilelor Toyota. http://www.toyota.com/

Compania isi promoveaza automobilele in intreaga lume prin intermediul reprezentantilor. Site-urile sunt si ele adaptate in functie de cerintele fiecarei tari ( ex. http://www.toyota.ro/ http://www.toyota.it/toyota/welcome.aspx http://www.toyota.fr/ http://www.toyota.ru/ )

De-a lungul timpului compania Toyota a fost castigatoarea a numeroase premii printre care: "Cel mai bun motor cu capacitate cuprinsă între 1.4 şi 1.8 litri", "Motorul Anului - 2005", premiul NCAP pentru siguranta a fost castgat de catre Toyota Avensis 2003.

Surse: http://www.smartfinancial.ro/smartfinancial/auto+&+moto/toyota+auris+-+saatchi+&+saatchi+a+dezvoltat+campania+de+lansare
http://www.iqads.ro/relevant/articole/0/toyota_romania.html
http://www.iqads.ro/printul_4294/toyota_corolla___6_ani_inseamna_mult.html
http://www.clubtoyota.ro/
http://www.gandul.info/auto/toyota-aratat-directie-lua-industria-auto.html?3892;926209
http://ro.wikipedia.org/wiki/Toyota
http://www.desktopwallpapers.ro/masini/main.php/v/Toyota/Poze+Toiota+Imagini+Toyota+Wallpaper+Toyota+Isis.jpg.html
http://www.livenews.ro/Article.aspx?ID=14487


Niciun comentariu: