duminică, 25 noiembrie 2007

Iustina Stoica- Pantene Pro V "Stralucire de superstar"



Inca de la primul produs, lansat in 1947, si pana la cele mai recente aparitii din gama, Pantene s-a remarcat prin calitate si inovatie. Pe parcursul evolutiei sale derulate de-a lungul a aproape 60 de ani, un lucru a ramas constant - promisiunea unui par frumos si sanatos. Pantene se inspira din doua zone distincte ale cosmeticii: intelegerea aprofundata a structurii si proprietatilor parului, precum si a schimbarilor care survin atunci cand acesta se deterioreaza, si cunoasterea remarcabila a chimiei cosmetice, abilitatea de a dezvolta si combina noi ingrediente, transformandu-le in cele mai bune produse.






Pantene Pro V se adreseaza femeilor de diferite culturi, frumoase, rafinate, stilate, dar nu numai. Pentru ca fiecare femeie este diferita, parul are si el nevoi diferite. Pantene stie insa ca toate femeile isi doresc un par sanatos si stralucitor, care sa le ajute sa-si puna in evidenta frumusetea si personalitatea.






Sub deviza “The Haircare Collection” ca si cum s-ar referi la vestimentatie Pantene Pro V iese pe piata cu acesta campanie de print ads foarte “smooth & silky”. Iar desi ideea nu e foarte noua, realizarea mi se pare foarte “feelingioasa”.









Mult visata stralucire de superstar iti e acum la indemana cu noul Pantene Pro-V Stralucire Totala. Indiferent de tunsoare, culoare sau coafura, un par stralucitor da o alta dimensiune stilului tau.









Te pune in evidenta, iti da o alta stare de spirit si, oricare ar fi tendintele, un par stralucitor va face intotdeauna parte din categoria "lucrurilor clasice", mereu la moda.

Pantene Pro V in China











Pantene Swing



Pantene in Japonia





Pantene Pro V Thai



Barbie- Pantene Ad




Astfel, prin noua sa formula, Pantene Pro-V schimba regulile de ingrijire a parului, oferindu-le femeilor de pretutindeni posibilitatea de a-si atinge adevaratul potential de frumusete.


Pantene Yasmine


















Pantene "Angel"





Nu mai e nici o îndoială. Indiferent de tunsoare, culoare sau coafură, un păr strălucitor dă o altă dimensiune stilului tău.





Pantene miracles







Pantene time lapse






Pantene Smooth Haire




Cu noul Pantene Pro-V Strălucire Totală poţi să arăţi şi să te simţi ca un superstar oriunde ai fi, la muncă, acasă, sau cu prietenii.


Pantene Ultra




Asian Pantene Commercial



Ca orice produs care se respecta si acesta are o pagina web: http://www.pantene.com/

Surse:
http://www.youtube.com/
http://www.pantene.com/
http://www.220.ro/

Niciun comentariu: