duminică, 18 noiembrie 2007

L'Oreal... Pentru ca meritati!

Carmen-Elena Munteanu, Jurnalistica, Anul IV








Suntem femei si avem tot dreptul sa ne pierdem in mirajul frumusetii, sa invatam sa avem incredere in noi si sa nu ezitam sa ne daruim acele clipe de rasfat. Si asta pentru ca, pur si simplu, meritam!



L’Oreal, marca frantuzeasca de renume mondial in domeniul produselor cosmetice si unul dintre cele mai populare branduri, a urmarit cercetarea si inovatia in interesul frumusetii inca de la inceput cand “parintele” L’Oreal, tanarul chimist Eugene Schueller, a dezvoltat o formula de vopsea inovatoare pe care a numit-o “Aureole”.





L’Oreal Paris, companie ce in 1909 purta denumirea de “Societatea franceza de vopsele inoffensive parului”, ofera atat femeilor cat si barbatilor din intreaga lume , produse cosmetice si de ingrijire avand la baza ultimele progrese stiintifice.





Chiar daca si-a gasit inceputul in industria vopselelor, treptat compania s-a extins sip e alte produse de frumusete avand in present peste 2000 de produse ce acopera intreaga industrie a frumusetii si peste 500 de branduri.







Astfel, L’Oreal Paris ofera o gama variata de produse care se adreseaza tuturor reprezentantelor sexului frumos incepand de la 15 pana la peste 60 de ani. Pentru produse lasam imaginile sa vorbeasca.










































































L'Oreal a starnit interesul si studentilor... intr-un Brandstorm.




















Cei peste 2000 de chimisti care lucreaza in prezent la L'Oreal cauta perfectiunea pentru femeile din toate tarile lumii, dintre care amintim cateva.

Portugalia



Turcia


Italia



China







Spania




Franta












Daca ambasadoarele L’Oreal sunt Andie MacDowell, Dayle Haddon, Aishwarya Ray, Linda Evanghelista, Laetitia Casta, Penelope Cruz, Scarlett Johansson, Milla Jovovich, Jane Fonda, Doutzen Kroes, Claudia Schiffer si Eva Longoria, asta nu inseamna ca produsele sunt folosite numai de fotomodele si actrite. Ele pot fi utilizate de orice alta femeie din intreaga lume.





Frumusetea se poate vedea si atunci cand depasesti 40 de ani... iar L'Oreal te ajuta... cu 20 de ani mai putin.








Chiar si bebelusii pot folosi produsele oferite de L'Oreal... dar sub supravegherea parintilor!




Si ca sa nu se faca discriminare, produsele sunt create si pentru un altfel de public....



... dar si pentru barbati










Niciun comentariu: