miercuri, 21 noiembrie 2007

FL0 Murariu: "Doreleeeee!!!"

Asa-i ca stiti deja la ce ma refer... pe cine strig... Inca nu? Haideti ca va mai dau cateva indicii, poate asa o sa va reimprospatez memoria: "Pleaca, bre, ca iei vopseaua!", "Tine-o, mah la punctu' mort!", "Gogule, probleme, mah?"
Ati ghicit, nu?... Aveti dreptate: este vorba despre Unirea... cognac Unirea. Una dintre cele mai bine target-ate si totodata controversate campanii publicitare "da pa sticla". Zic foarte bine axata pe target deoarece se adreseaza publicului cu o educatie medie si sub medie si cu venituri relativ reduse, public ce rezoneaza excelent cu sabloanele speculate de aceasta campanie: lenea, chiulul si jmecheria la locul de munca. In plus, pentru o si mai buna atingere a target-ului s-a intamplat o "surpriza" pe care am s-o pastrez pentru final... Am mai zis si controversata, referindu-ma la campanie, pt ca, daca va mai aimtiti, CNA-ul a cenzurat pt o scurta perioada de timp spoturile pe motiv ca promovau modele sociale gresite, si anume cele enumerate de mine mai sus. Din fericire si-au revenit in simtiri, au realizat ca roul reclamei nu este acela de a oferi modele in viata si au ridicat interdictia.
Si acum... Spoturile!

(TOBE!)
Vizionare placuta! :)
PLEACA, BRE, CA IEI VOPSEAUA!


TRENUL


DA-I ASA!(MARSARIER)


RAZBUNAREA LUI DOREL


CE-I, DORELE, AI FOST LA MARE?(BASCULANTA)


Si acum... CIREASA DE PE TORT, sau mai bine zis bomboana agricola, ca sa vedeti cum stie UNIREA sa isi atraga simpatia clientilor: punandu-l pe Guta sa faca manea! DA! Ati auzit bine! Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am gasit pe Youtube, but is real!!!! :D
AVERTISMENT! Urmeaza continut manelistic! Interzis mironositelor care nu au vecini cretini ca sa le sparga timpanele cu manele zi de zi si care prin urmare n-au contact cu realitatea lumii in care traim.
Ajadar.... MOTOR... ACTIUNE... TARAF! =))

Niciun comentariu: