vineri, 25 ianuarie 2008

Nokia - Relationeaza printr-un accesoriu la moda de Larisa Vernica




Nokia isi are inceputul in 1865, dar abia dupa ce Bjorn Westerlund devine presedinte al Nokia Corporation, in 1967, se infiinteaza primul departament electronic.
Astfel, Nokia isi creaza un viitor in telecomunicatii.
In 1991 s-a folosit pentru prima data un echipament Nokia GSM, iar in 1992 s-a lansat pe piata modelul 1011. Acesta era capabil sa memoreze 99 de numere si cantarea 475g.
Tonul specific Nokia, care il regasim si astazi pe telefoanele mobile, s-a lansat in anul 1994, odata cu modelul 2100.
In 1998 devine lider mondial de telefonie mobila, iar in 1999, prin modelul 7110, Internetul se regaseste si pe un telefon mobil.
Telefoanele 3G au reprezentat noutatea tehnologiei mobile. Primul astfel de telefon a aparut in 2002 prin modelul Nokia 6650.
In 2005 au aparut telefoanele multimedia. Si astazi, acestea combina grandoarea unei tehnologii si arta crearii modelelor. Cu un singur aparat poti accesa Internetul, asculta muzica,
poti face fotografii, poti vizualiza harti si sa te joci.

Nokia apare intotdeauna ca o noua viziune a tehnologiei. Design-ul a ocupat un loc important pentru Nokia, iar telefoanele mobile de astazi sunt considerate drept un standard in domeniu. Sa ne gandim, de exemplu,
la capacele colorate, usor de atasat, care au transformat telefonul mobil intr-un articol la moda.

Nokia isi concentreaza experienta in domeniul telefoanelor mobile si a retelelor pentru a genera o viziune surprinzatoare asupra viitorului.

Reclamele Nokia sunt dintre cele mai diverse si pun in valoare relatiile dintre oameni. Ultimele modele de telefoane aparute acumuleaza o intreaga tehnologie
audio si video. Calculatorul este acum prezent si pe mobil, iar Internetul il gasesti la viteze foarte bune.Nokia a reusit prin publicitatea facuta si prin calitatea telefoanelor sa convina lumea ca merita sa ai un astfel de accesoriu multifunctional.















Surse:
www.youtube.com
www.nokia.com
www.nokia.ro

Niciun comentariu: